Читај ми!

Štefanek za RTS: Tekvondisti čekaju vizu zbog Ukrajinaca

Predsednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek, otkrio je zbog čega srpski tekvondisti nisu dobili britansku vizu, neophodnu za takmičenje na Evropskom prvenstvu u Mančesteru.

Britanija je uskratila vize trećini tekvondo rezrezentacije Srbije, a Štefanek je otkrio kako je do toga došlo.

"Oni čekaju, na aerodromu su. Dvojica imaju sutra menjenje, a još nisu dobili vize. Rekli su da je to zato što ne mogu da stignu, jer je veliki broj Ukrajinaca aplicirao za vizu. Ipak je u pitanju Evropsko prvenstvo, mislim da treba da se naprave prioriteti, da se zna koje su vize po hitnom postupku, a koje bi mogle da pričekaju dan ili dva", rekao je Štefanek.   

Predsednik Sportskog saveza Srbije, olimpijski šampion u rvanju 2016. godine, govorio je i o Majskoj nagradi, koja se u petak dodeljuje u Beogradu.

 

"U petak dodeljujemo nagrade laureatima. Ova tradicija ne sme da se prekine, ovo je najprestižnije sportsko priznanje u Srbiji. Zadovoljan sam žirijem, neću vam otkriti koga je odabrao ove godine. Izabrani su najbolji", rekao je Štefanek.

On je kao sportista dobio Majsku nagradu pa je, iz ugla sportiste, govorio o težini te nagrade.

"Sada kada me pitate, ja se naježim. Majska nagrada je nešto posebno, nadam se da ću je dobiti jednog dana kao funkcioner", rekao je Štefanek uz osmeh.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво