Читај ми!

Brejdi se predomislio posle dva meseca i vraća se iz penzije

Tom Brejdi, najbolji igrač američkog fudbala svih vremena, predomislio se posle samo dva meseca i odlučio da se vrati iz penzije. Brejdi je na društvenim mrežama objavio da ima "nedovršenog posla" sa Tampa Bej bakinirsima i da je shvatio da mu je mesto na terenu.

Američki kvoterbek, koji ima 44 godine, povukao se zvanično prvog februara, ali je sada potvrdio da će odigrati sigurno još jednu sezonu sa Bakanirsima.

"U poslednja dva meseca shvatio sam da je moje mesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vreme će doći, ali nije sada", objavio je Brejdi.

"Volim svoje saigrače i volim svoju porodicu koja me podržava. Bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršenog posla."

Otkrio je i da je Lebron Džejms bio jedan od onih koji su ga ubedili da se vrati.

"Poslao mi je poruku sadržine: 'Hej, najbolji smo svih vremena u onome čime se bavimo. U ovom trenutku se takmičimo jedan protiv drugog'. Kada je postigao 54 poena ili tako nešto pre nekoliko dana, odgovorio sam mu rečima: 'Ok, vraćam se", dodao je Brejdi.

Najveći igrač američkog fudbala poslednje dve sezone proveo je u Bakanirsima i već u prvoj im doneo Lombardijev trofej.

Prethodno je 20 godina proveo u "patriotama" iz Nju Inglanda, sa kojima je osvojio šest titula, a čak pet puta proglašavan je za MVP Superboula.  

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво