Читај ми!

Futsaleri Srbije bolji od Holandije u poslednjem meču na Evropskom prvenstvu

Futsaleri Srbije pobedili su izabrnai tim Holandije u meču trećeg kola grupe A Evropskog prvenstva u Holandiji. Srbija do pobede od 3:2 stigla nakon što je gubila posle 23. minuta igre rezultatom 2:0.

Posle dva poraza u prvim mečevima, pred timom Srbije je prioritet pobede nad selekcijom Holandije u večerašnjem meču kako bi zadržali i teoretske šanse za dalji plasman.

Iako je naša reprezentacija trenutno poslednja i nema nijedan bod, sa pobedom i tri boda izjednačila bi se sa drugoplasiranom Ukrajinom i trećeplasiranom Holandijom, a onda bi sve zavisilo od večerašnjeg drugog meča u grupi u kome se sreću Portugalija i Ukrajina.

U dalju fazu takmićenja idu dve prvoplasirane ekipe iz grupe, a trenutno u grupi A je samo Portugalija obezbedila plasman sa prvog mesta i 6 osvojenih bodova iz prva dva meča.

Utakmica selekcije domaćina i reprezentacije Srbije u Amsterdamu počinje u 20.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.  

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара