Читај ми!

Tri pobede i poraz za srpske boksere na Svetskom prvenstvu

Trećeg dana Svetskog prvenstva u boksu, koje se održava u Beogradu, reprezentativci Srbije ostvarili su tri pobede i jedan poraz. Pobede zabeležili Džejlan Toskić, Omer Ametović i Semiz Alicić, dok je Slobodan Jovanović izgubio svoj meč.

Srpski bokserski reprezentativac Džejlan Toskić bez borbe je prošao u drugo kolo Svetskog prvenstva u Beogradu, nakon što se njegov rival Kasim Mundbukive, u polusrednjoj kategoriji (71kg), nije pojavio na merenju.

Toskić se plasirao u nastvak takmičenja, što nije pošlo za rukom Slobodanu Jovanoviću u kruzer kategoriji (86kg). On je  poražen je od Kubanca Heriha Ruiza Kordobe, preciznije predao mu je meč u trećoj rundi.

Ametović je u kategoriji minimum (48kg) savladao Turčina Muhameda Unlua 3:2, dok je Aličić u lakoj kategoriji (60kg) ubedljivo savladao Irca Džona Halea 5:0.

U četvrtak u ring izlaze kapiten Vladan Babić u superteškoj kategoriji (+92kg) protiv Kamerunca Maksima Jengonga, Aleksandar Gligoprić u pero kategoriji (57kg) protiv Akjelbeka Esenbeka iz Kirgistana i Vahid Abasov u velter kategoriji (67 kg) protiv Sanila Šahija iz Nepala.

 

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво