Читај ми!

Sve je spremno za Igre u Tokiju - medalje, ceremonija dodele, muzika...

Organizacioni odbor Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju (Tokio 2020) otkrio je pribor za ceremoniju dodele medalja za predstojeće Igre, tačno 50 dana pre njihovog početka.

To uključuje podijume za ceremoniju dodel medalja, muziku koja će biti korišćena na ceremonijama, kostime koje će nositi nosioci poslužavnika medalja i oni koji prate sportiste, kao i poslužavnike u kojima će se nalaziti medalje.

Stvoren sa najvećom pažnjom za održivost, jedan od ključnih stubova Igara u Tokiju 2020, na čijem je dizajnu stavka koncept sportista koji prevazilaze prepreke.

Ceremonije u Tokiju biće trenutak kada prepoznajemo njihov trud i slavimo njihova dostignuća, poručili su organizatori. Za sportiste je ovaj trenutak više od pukog uzdizanja, to je vrhunac života, dodaje se.

Predsednik organizacionog odbora igrara u Tokiju Seiko Hašimoto je takođe imao poruku za buduće aktere i one koji će igre pratiti:

”Na Igrama u Tokiju biće ukupno 878 ceremonija dodele medalja, 339 tokom Olimpijskih igara i 539 tokom Paraolimpijskih igara. Nadam se da ćemo, u trenucima kada su sportisti na postoljima, moći zaista da cenimo vrednost Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u ovoj eri. Iskreno se radujem izvanrednim nastupima svih sportista i želeo bih da se svi u Japanu pridruže njihovom uzdizanju dok zajedno prolazimo kroz ova izazovna vremena", rekao je Hašimoto.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво