Читај ми!

Strašan sprint Raima za pobedu na trci Beograd - Banjaluka

Estonac Mikel Raim pobednik je 15. izdanja biciklističke trke Beograd - Banjaluka. U neverovatnoj sprinterskoj završnici poslednje, četvrte etape, Raim je došao i do žute majice i pobede u generalnom plasmanu.

Vozač ekipe Mazovše Serce Polski, Estonac Mikel Raim, upisao je zlatnim slovima svoje ime u istoriji naše najjače trke Beograd - Banjaluka.

Raim je uoči poslednje, četvrte etape zaostajao čak deset sekundi za Nemcem Džastinom Volfom u generalnom plasmanu, ali je zahvaljujući neverovatnom sprintu u centru Banjaluke došao do zlata vrednih sekundi bonifikacije i tako postao pobednik 15. izdanja naše najjače biciklističke trke.

Džastin Volf iz Bajk Eid tima zauzeo je drugo mesto u generalnom plasmanu, dok je Poljak Patrik Stoš iz Voster tima na kraju bio treći.

Bez medalje i podijuma ostao je legendarni Asutralijanac Sajrus Monk iz Evopro tima, koji je na kraju bio četvrti.

Belu majicu za najboljeg mladog vozača do 23 godine osvojio je Ukrajinac Andej Ponomar iz čuvenog Italijanskog tima Androni Djokatoli.

Plavu majicu za najboljeg na brdski ciljevima poneo je Daniel Auer iz Austrijskog Graca, dok je njegov klupski kolega, takodje Austrija ac Aleksandar Gracer osvojio crvenu majicu za najboljeg sprintera trke.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво