Читај ми!

Brejdi ima 43 godine, sedam šampionskih prstenova i neće još u penziju!

Tom Brejdi, najbolji kvoterbek i igrač američkog fudbala u istoriji tog sporta, najavio je posle osvajanja novog Superboula da će i sledeće sezone igrati za Tamba Bej bakanirse, bez obzira što ima 43 godine. Brejdi je predvodio Bakanirse do druge titule, svoje sedme u karijeri, ali tu ne želi da stane i ode u penziju.

"Gusari" su deklasirali prošlogodišnjeg šampiona Kanzas Siti čifse sa 31:9 u 55. Superboulu, a Brejdi je proglašen za najkorisnijeg igrača utakmice.

Kvoterbeku je to peti put da je dobio MVP priznanje na Superboulu, koji je osvojio sedmi put u karijeri, a prvi sa Bakanirsima.

Brejdi sada ima više osvojenih trofeja, nego bilo koja franšiza u NFL takmičenju – Nju Ingland (sve sa Brejdijem) i Pitsburg imaju po šest.

Legenda NFL lige tu ne namerava da stane i najavljuje da će i sledeće sezone igrati za Tampu, pošto ima još godinu dana ugovor.

"Nije gotovo. Vratićemo se. Bolje verujte u to", rekao je Brejdi na podijumu kada mu je uručen trofej Vinsa Lombardija.

On je posebno pohvalio odbranu svog tima, koja je napravila izuzetan posao i najbolji napad lige svela samo na tri fild-gola, bez tačdauna.

"Ne želim da pravim bilo kakva poređenja sa Nju Inglandom. Svaka godina je neverovatna, a ovaj tim će biti svetski šampion zauvek. To ne možete da nam oduzmete", istakao je Brejdi.

Uz njega će biti i verni pratilac Rob Gronkovski, koji je takođe istakao da se neće penzionisati i da će biti deo tima u sezoni 2021/2022.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи