Читај ми!

Kristini Lazarević „dupla kruna“ na Prvenstvu Beograda

Na Prvenstvu Beograda u streljaštvu standardnim vazdušnim oružjem najuspešnija je bila Kristina Lazarević koja se okitila sa dve titule prvaka grada vazdušnom puškom. Četiri kluba podelila su zlatne medalje u A programu (seniorska i juniorska kategorija) na strelištu Novog Beograda – Ušće.

Najuspešniji su bili domaćini, takmičari kluba Novog Beograda-Ušće koji su osvojili četiri pojedinačne zlatne medalje, a uspešnom bilansu najviše je doprinela Kristina Lazarević.

Prvo je u takmičenju juniorki trijumfovala sa visokih 597 krugova. Do zlata u seniorskom takmičenju došla je sa 596 krugova, koliko je pogodila i njena klupska drugarica Anja Knežević, ali uz slabiju poslednju seriju.

Takmičari Akademca su dominirali sa tri pojedinačne zlatne medalje u takmičenjima pištoljem. U seniorskoj konkurenciji uloge glavnih favorita su pobedama opravdali reprezentativci brat i sestra Dimitrije Grgić i Jasmina Milovanović.

Zlato u seniorskom takmičenju puškom pripalo je Aleksi Simoviću iz kluba Novi Beograd - Ušće.

U ekipnoj konkurenciji, Novobeograđani su osvojili tri prva mesta, dva su pripala Policajcu, a jedno Partizanu. U dve kategorije nije bilo prijavljenih ekipa.

Više od 60 pojedinaca ispunilo je norme za nacionalni šampionat. Prvenstvo Srbije u juniorskoj konkurenciji biće održano 13.i 14. februara u Nišu, a seniorski šampionat nedelju dana kasnije na istom strelištu.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво