Čitaj mi!

Amela Terzić na čelu novopazarskog Sportskog saveza

Proslavljena atletičarka Amela Terzić izabrana je na večerašnjoj vanrednoj izbornoj Skupštini Sportskog saveza Novi Pazar za novu predsednicu tog saveza, a na čelnoj funkciji naslediće Emira Mehmedovića. Za novog generalnog sekretara tog saveza, takođe jednoglasno, izabran je bivši trofejni karatista Nermin Zećirović.

Za njen izbor glasalo je svih 29 prisutnih članova Skupštine Sportskog saveza Novi Pazar, prenosi Rtv Novi Pazar.

"Predstavnicima pazarskih klubova i delegatima Skupštine bih želela da se zahvalim na ukazanom poverenju. Kao i moj prethodnik, potrudiću se da imam isti odnos prema svim sportistima i kolektivima, kako bih ga zamenila na najbolji mogući način", rekla je Terzić.

Za novog generalnog sekretara tog saveza, takođe jednoglasno, izabran je bivši trofejni karatista Nermin Zećirović.

"Čeka nas težak zadatak jer je sport u našem gradu u poslednjih nekoliko godina doživeo ekspanziju. Potrebno je održati kontinuitet, ali verujem da ćemo da ostanemo na pravom putu", kazao je Zećirović.

Mehmedović, koji je u poslednjih pet godina bio na čelu gradskog Sportskog saveza, ocenio je da novopazarski sport ima lepu budućnost.

"Imao sam odličnu saradnju sa sportistima i klubovima. Ostvarili smo velike rezultate, pojedinačno i ekipno. Grad je, pored toga, mnogo uložio u sportsku infrastrukturu. Ubeđen sam da će Amela Terzić uspešno i dostojanstveno obavljati svoju dužnost, kao i Nermin Zećirović", naveo je Mehmedović.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">