Читај ми!

Andrea Stojadinov osvojila bronzu u Budimpešti

Srpska džudistkinja Andrea Stojadinov osvojila je bronzanu medalju na Gran slem takmičenju u Budimpešti u kategoriji do 48 kilograma. Mladoj perspektivnoj džudistkinji je ovo prvo odličje u elitnoj seniorskoj konkurenciji.

Na putu do medalje Andrea je savladala izuzetne takmičarke koje su u samom vrhu svetske sportske scene, a tek u polufinalu ju je zaustavila aktuelna olimpijska šampionka Argentinka Paula Pareto, da bi onda u borbi za bronzanu medalju uspela da savlada Francuskinju Širin Bukli.

„Presrećna sam zbog osvojene medalje. Verovala sam da mogu do odličja. Verujem i da je ovo samo početak uspešne seniorske karijere. Hvala svima na nesebičnoj podršci koju sam osećala sve vreme." Prenela je prve utiske Andrea Stojadinov.

Zog specifične situacije koju je izazvala pandemiija koronavirusa i takmičenje u Budimpešti je organizovano po posebnim uslovima posle prekida sezone i duge pauze.

„Mi smo bukvalno zatvoreni u hotelu i imamo prevoz do hale. Ne smemo da izađemo ni do prodavnice, manje više smo u „karantinu". Morali smo da odradimo dva PCR testa pre dolaska a isti proces je i u Budimpešti gde smo takođe dva puta radili test. Mnogo se vodi računa o svemu. Komplikovano je, možda i teško biti tako skroz zatvoren, ali verujem da ćemo se i mi svega pridržavati ako je to način da sve prođe bezbedno i omogući da se turniri ovog nivoa nastave." istakla je Andrea Stojadinov.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво