Renoviran Centar za kulturu i sport "Šumice"

Uspešni sportisti opštine Voždovac, osvajači svetskih i evropskih medalja i pehara, koji su do skoro vežbali u ruiniranim prostorijama sportskog centra "Šumice", sada nakon renoviranja mogu da vežbaju u tom centru koji može da se poredi sa svetskim sportskim ustanovama.

Skupština GO Voždovac je 2016. godine pokrenula postupak likvidacije Centra za kulturu i sport "Šumice" i preuzela na sebe dug od 120 miliona dinara, navdeno je u saopštenju Opštine.

Radi unapređenja usluga, u prethodnom mesecu završeno je rekonstruisanje krova koji je godinama unazad prokišnjavao.

Sportska dvorana je okrečena, zamenjen je ceo parket novim, sređeni su toaleti i tuš kabine, svlačionice za igrače i sudije, VIP loža, kao i lekarska ambulanta, navedeno je u saopštenju.

Postavljena je nova portirnica u holu zgrade, LED rasveta na plafonima, promenjena je kompletna keramika i stolarija - prozori i vrata, a ceo prostor je klimatizovan.

Završene radove obišao je predsednik Opštine Aleksandar Savić sa saradnicima koji je u razgovoru sa direktorom "Voždovačkog centra Šumice" Zoranom Ivanišem istakao da su svi građani dobrodošli u renovirane "Šumice" i da sada "Voždovac može očekivati još više sportskih medalja".