Brejdi ekspresno pronašao novi klub

Tom Brejdi, jedan od najboljih kvoterbekova u istoriji američkog fudbala, pronašao je novi klub dan pošto je potvrđeno da naputa Nju Ingland petriotse. Brejdi bi trebalo da pojača Tamba Bej bakanirse, objavio je NFL na svom zvaničnom sajtu.

Nacionalna fudbalska liga saopštila je da je Brejdi dogovorio saradnju sa Bakanirsima, franšizom koja je od samog starta imala najveće šanse da ga dovede.

Finansijski detalji ugovora nisu objavljeni, ali američki mediji spekulišu da će zarađivati 30 miliona dolara po sezoni.

Osim toga, igraće za tim koji vodi Brus Erijans, jedan od trenera koji je specijalista da produži karijere kvoterbekovima, što je upravo ono što traži 42-godišnji Tom Brejdi.

Prvenstveni cilj ekipe sa Floride, koja je bila šampion 2003, jeste povratak u plej-of u kojem nije nastupala punih 12 sezona.

On je 2000. godine počeo NFL karijeru kao 199. pik na draftu i do sada je nosio dres samo "patriota", koje je podigao na nivo jedne od najboljih franšiza svih vremena.

Osim šest nacionalnih titula, Brejdi je tri puta bio proglašavan za najboljeg pojednica finala, 14 puta učestvovao je na Proboul utakmicama (Ol-star utakmica u američkom fudbalu).
Godine 2009. proglašen je za najboljeg povratnika, dok je 2007. i 2010. bio najbolji ofanzivni igrač lige.

U brojnim intervjuima isticao je da želi da se aktivno bavi sportom do 45. godine.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво