NFL više neće biti isti, Brejdi se oprostio od Patriota

Tom Brejdi, jedan od najboljih igrača u istoriji američkog fudbala, zvanično je završio svoj 20 godina dug staž u Nju Ingland petriotsima, a naredne sezone nastupaće za neki drugi tim. Brejdi se preko društvenih mreža zahvalio klubu i navijačima i najavio da njegov put još nije završen.

Posle dvadeset godina i šest osvojenih titula sa Nju Inglandom, Tom Brejdi se seli iz Masačusetsa i naredne sezone gledaćemo ga u dresu nekog drugog NFL tima.

"Svim saigračima, trenerima, zvaničnicima, treneru Beličiku i porodici Kraft i celoj organizaciji - hteo bih da se uahvalim za prehodnih 20 godina svog života u na svakodnevnoj posvećenosti pobedama i stvaranju pobedničke kulture, zasnovane na pravim vrednostima. Dozvolili ste mi da svoj potencijal dovedem do maksimuma, a to je sve čemu se jedan igrač nada", napisao je Brejdi na društvenim mrežama.

Brejdi je u NFL ušao na mala vrata, ali je iskoristio ukazanu priliku i vrlo brzo postao jedan od najboljih kvoterbekova u takmičenju, osvojivši sa Patriotama šest Superboulova u karijeri.

Iako nije poznato gde će Brejdi nastaviti karijeru, sigurno je da ćemo ga i dogodine gledati na NFL terenima širom Amerike, iako je napunio 42 godine.

Osim šest nacionalnih titula, Vrejdi je tri puta bio proglašavan za najboljeg pojednica finala, 14 puta učestvovao je na Proboul utakmicama (Ol star utakmica u američkom fudbalu).

Godine 2009. proglašen je za najboljeg povratnika godine, dok je 2007. i 2010. bio najbolji ofanzivni igrač lige.

U brojnim intervjuima isticao je da želi da se aktivno bavi sportom do 45. godine.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво