Koronavirus kod sportista izaziva neodgovornost, bes i pretnje

Sport je stao gotovo u celom svetu, a uslovno rečeno jedini igrač na terenu je koronavirus. Novonastalo stanje je kod nekih izazvao neodgovornost, kod nekoga bes a neke primorao da javno prete.

Počelo je sa zatvaranjem stadiona i dvorana, nastavilo se sa prekidom takmičenja u gotovo svim ligama i sportovima, a sada se sportski mediji uglavnom bave objavljivanjem informacija koji su igrači, treneri ili rukovodioci oboleli od Kovid-19.

Košarkaš Juta Džeza Rudi Gober je prvi zaraženi i verovatno glavni krivac za prekid sezone u NBA ligi, i to pre svega zbog svog krajnje neodgovornog ponašanja.

Pipanje mikrofona nakon konferencije za medije je samo deo koji smo mogli da vidimo.

Sa druge strane, videli smo i bes trenera Liverpula Jirgena Klopa kada su mu navijači na Enfildu pružali ruke u želji da se sa njim pozdrave.

"Sklanjajte te ruke, idioti!", rekao im je.

I dalje je situacija najteža u Italiji, koja je bukvalno cela u karantinu. Apeli ljudima da ne izlaze iz svojih domova stižu od brojnih javnih ličnosti, a najupečatljiviji je onaj koji je uputio ćudljivi Mario Baloteli.

"Svi, ali baš svi, moramo ostati u svojim kućama. Ljudi ne shvataju ozbiljnost situacije. Nedostaje meni fudbal, ali moram da ostanem u kući. Baš kao i svi ostali. U suprotnom, ako to ne uradite, doći ću do vas i lupiti vam šamar", poručio je Super Mario.

I dok je velika nepoznanica kako će se sezone završiti, jer prosto malo ko o tome trenutno razmišlja i može da predviđa, puno reakcija i bure izazvala je izjava predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića, koji smatra da bi u slučaju trajnog prekida ABA lige titulu trebalo dodeliti njegovom klubu.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи