Na trci Beograd - Banjaluka biciklisti iz 36 svetskih zemalja

Vladimir Kuvalja, direktor biciklističkih trka Beograd - Banjaluka i Trke kroz Srbiju objavio je spisak ekipa koji će nastupiti na ovogodišnjoh trci Beograd - Banjaluka koja će se voziti od 22. do 25. aprila.

Na 14. međunarodnoj biciklističkoj trci Beograd - Banjaluka nastupiće 21 tim iz celog sveta. Na našim drumovima videćemo ukupno 180 vozača iz 36 svetskih zemalja.

Na jednoj od najprestižnijih biciklističkih manifestacija na ovim prostorima, nastupiće i reprezentacija Srbije, ali i veoma jake ekipe iz Nemačke, Italije, Kine, Malezije, Guama, Paragvaja, Austrije, Grčke, Bosne i Hercegovine, Belorusije, Rumunije, Češke, Poljske i Slovenije.

Biciklistički savez Srbije obavlja poslednje pripreme za 14. trku Beograd - Banjaluka koja će se voziti u aprilu, ali i jubilarno, 60. izdanje trke Kroz Srbiju. Direktor obe trke Vladimir Kuvalja, najavljuje da će, posle fantastičnih trka prošle godine, ove godine pokušati da ode i korak dalje u organizacionom smislu sa svojim saradnicima.

"Imali smo 36 prijavljenih ekipa iz celog sveta za trku Beograd - Banjaluka, to nam je prvi veliki događaj već u aprilu. Sve je u završnoj fazi priprema i očekujem da će sve biti u najboljem redu. Nakon toga, u junu nas očekuje naša najveća Trka kroz Srbiju. Takođe imamo jako veliki odziv domaćih i stranih ekipa, a tome je rezultirao dobar rad svih prethodnih godina", napominje Saša Gajičić, generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije. 

"Šesdeseta jubilarna Trka kroz Srbiju kreće iz Istočnog Sarajeva, preko Zlatibora, Kraljeva, Požarevca i Beograda do Novoga Sada. Već imamo preko 30 prijavljeni ekipa, naravno nećemo moći sve da ih primimo", ističe predsednik našeg Biciklističkog saveza Branko Banović.

broj komentara 0 pošalji komentar