Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu

Pajić i Holpert osvojili srebrnu medalju

Srpski dvojac Dejan Pajić i Ervin Holpert osvojili su srebrnu medalju u trci na 500 metara na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Plovdivu.

Pajić i Holpert su trku završili za minut, 27,616 sekundi. To je druga medalja za Srbiju u Plovdivu, pošto su juče Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili srebro na 1.000 metara.

Zlatnu medalju u današnjoj trci na 500 metara osvojili su mađarski kajakaši Bence Nadaš i Šandor Totka rezultatom 1:26,500, dok je bronzu osvojila ukrajinska posada Ivan Semjkin i Igor Trunov rezultatom 1:28,004 minuta.

Srpski kajakaš Marko Dragosavljević osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Plovdivu u disciplini K1-200.

Dragosavljević je stazu dugu 200 metara prešao za 33,947 sekundi, iza Britanca Lajama Hita (33,380) i Bence Horvata iz Mađarske (33,455).

Ovo je treća medalja za Srbiju na šampionatu Evrope, nakon što su juče Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili srebrnu medalju u trci na 1.000 metara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво