MOL liga: Poslednja prilika za Beograđane

Hokejaši Beograda igraju poslednja dva meča u regularnom delu sezone pred svojom publikom.

Beograđani će u nedelju 22. januara dočekati ekipu Fehervari Titanoka, a već dan kasnije rival će im biti Čelični bikovi iz Dunajvaroši.  Oba meča počinju u 18 časova. Biće to poslednja prilika za hokejaše Beograda da ostanu u trci za plej-of ali i za domaće ljubitelje hokeja da "plavo-beli" tim vide na svom ledu u regularnom delu sezone.

Ove dve utakmice će obeležiti i svojevrsna humanitarna akcija. U saradnji sa organizacijom Crveni krst Beograd i Crveni krst Palilula, HK Beograd organizuje prikupljanje sezonske robe za socijalno ugroženo stanovništvo. Svi koji donesu polovnu odeću (šalove, kape, džempere, kapute, obuću), na utakmice sa Fehervarom i Dunajvaroši imaće besplatan ulaz.

Beograđani trenutno imaju zaostatak od čak 14 bodova (ali i tri utakmice manje) za ekipom Ferencvaroši, koja zauzima osmo  mesto, poslednje koje vodi u plej-of.

Posle ova dva meča na svom ledu, hokejaši Beograda kreću na seriju od čak 5 gostovanja.  Prvo će ih dočekati rumunski timovi Čiksereda, Dunarea i  Brašov da bi u poslednje dve utakmice bili gosti ekipama MAK i Dunajvaroš.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">