Hokej: Uspešan dan za srpske klubove

Crvena zvezda savladala Medveščak "B" rezultatom 3:1, dok je Beograd slavio u Budimpešti protiv Ferencvaroši sa 4:1.

Hokejaši Crvene zvezde odigrali su u okviru Prvenstva Slovenije prvi meč na svom ledu i savladali zagrebački Medveščak sa 3:1. Strelci za Crvenu zvezdu bili su Mihail Bučkin (2 gola) i Ivan Glavonjić.

Za razliku od prvog tima Medveščaka koji se takmiči u KHL ligi i sastavljen je gotovo u potpunosti od stranaca, "B" tim Medveščaka čine njihovi domaći igrači.

"Crveno-beli" su u ovu sezonu ušli sa potpuno izmenjenim sastavom jer je čak deset ključnih igrača prešlo u redove HK Beograd. Seniorski tim je popunjen juniorima ali su angažovani i internacionalci iz Rusije i Belorusije.

Pobedu su zabeležili i hokejaši Beograda koji su u okviru šampionata MOL lige u gostima savladali budimpeštansku Ferencvaroš rezultatom 4:1. Strelci za beogradski tim bili su Andrej Cvik, Nemanja Vučurević, Hugo Turkot i Dimitrije Filipović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво