Читај ми!

Tišina, mama puca

Tek je 12 sati prošlo od kad je upaljen olimpijski plamen, a takmičenje je već dobilo možda i najbolju rečenicu: "Tišina, mama puca".

Osam meseci trudna reprezentativka Malezije u gađanju vazdušnom puškom na deset metara u streljaštvu Nur Surjani Mohamed Taibi osetila je tokom nišanjenja svoju bebu i da se nekoliko puta pomerila, ali je mirno nastavila takmičenje rečima: "Tišina, mama puca".

"Osetila sam bebu kako se rita i udara tri ili četiri puta za vreme nadmetanja. Rekla sam joj da bude mirna i tiha", rekla je ova sportistkinja za britanski Gardijan.

Uprkos tome što je završila 34, sa pogođenih 392 od 400 meta, ova 29-godišnja takmičarka pobrala je velike simpatije.

"Prilično sam zadovoljna. Nisam pružila svoju najbolju partiju, ali mislim da sam bila dobra", rekla je malezijska takmičarka, a upitana da li se oseća kao uzor drugim ženama istakla je da joj je drago što je pokazala da žene mogu tokom trudnoće da budu aktivne.

"Nisam tipična mama", dodala je na kraju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара