Читај ми!

Suđenje sramotno!

Dejan Udovičić rekao da su sudije sramotno sudile meč za bronzu protiv Crne Gore. "Nijedna medalja ne može da se osvoji bez drame", rekao Vanja Udovičić.

Selektor srpskih vaterpolista besan na suđenje tokom meča za bronzanu medalju protiv Crne Gore. Kapiten "delfina" Vanja Udovičić tvrdi da je uspeh tim veći.

"Mnogo je bilo teško, čestitam igračima, svima... Zaslužili smo da se vratimo s medaljom. Suđenje je bilo sramotno, ali sam tim ponosniji na ove momke. Nismo poklekli ni u jednom trenutku", rekao je selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić.

Kapiten Vanja Udovičić rekao je da je meč protiv Crne Gore "pravi pokazatelj snage ove ekipe".

"Nije lako posle izgubljenog polufinala... Mislim da je naša veličina u tome što smo uspeli da, bez obzira na kriterijum suđenja, preokrenemo rezultat", rekao je Vanja Udovičić.

 

Vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen rekao je da bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Londonu poklanja Srbiji. "Ponosan sam što smo pokazali da imamo dosta kvaliteta, da možemo ovakve utakmice da dobijemo i usrećimo Srbiju. Ovo je medalja za Srbiju, za koju su svi zaslužni", rekao je Rađen posle pobede protiv Crne Gore u meču za treće mesto.

Slobodan Nikić je istakao da je srećan isto onoliko koliko je bio ogorčen posle poraza u polufinalu od Italijana. "Pokazali smo da imamo srce i još nešto... Ova medalja je veliki uspeh", poručio je Nikić.

Duško Pijetlović zahvalio je navijačima, koji su do poslednjeg trenutka verovali u preokret. "Presrećan sam, uspeli smo da se izvučemo. Hvala svim navijačima koji su verovali u nas. Najbitnije je da se vraćamo u Srbiju sa medaljom", rekao je Pijetlović.

Golman Srbije Slobodan Soro istakao je da nikad nije igrao u boljoj generaciji. "Ovo je najbolja generacija sa kojom sam igrao. Bez obzira na poraz od pre dva dana, pokazali smo da smo šampioni, da imamo karakter. Da li gubimo ili dobijamo – pokazali smo da smo veliki", poručio je Soro.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво