Читај ми!

Košarkaši Srbije sa Holandijom otvaraju Evropsko prvenstvo

Izabranici Svetislava Pešića sa selekcijom Holandije, duelom u prvom meču u grupi D, počinju nastup na Evropskom prvenstvu. Naša selekcija je proglašena za jednog od favorita na predstojećem prvenstvu i pokušaće to da potvrdi već u prvom meču, koji možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a od 21 čas ili u izveštajima „Iz časa u čas“ na našem portalu.

Muška košarkaška reprezentacija Srbije startuje utakmicom protiv Holandije u Pragu, a selektor Svetislav Pešić pred prvi meč nije krio ambicije da se srpska košarka vrati u sam vrh evropske košarke.

Iako nije favorit, već među najslabije rangiranim reprezentacijama na Fibinoj listi, Holandija je bila sjajna tokom kvalifikacija i taj deo završila ispred Turske, tako da će meč sa selekcijom Srbije za njih biti veliki izazov.

Duel Srbije i Holandije biće poslednji od prvih duela u grupi D, gde će se u prvom kolu sresti Izrael i Finska od 14 časova, a potom Poljska i Češka od 17.30.

Utakmica Srbije i Holandije počinje u 21 čas u Pragu,  uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a tok meča možete pratiti i na našem portalu.    

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије