Читај ми!

Španci ubedljivi protiv Gruzije

Košarkaši Španije pobedili su u Tbilisiju reprezentaciju Gruzije rezultatom 90:64 u utakmici drugog kola Grupe A Evropskog prvenstva.

Držala je Gruzija rezultatski priključak tokom većeg dela prvog poluvremena. Posle prve četvrtine imali su samo dva poena zaostatka, ali su Španci zaigrali odlučnije u drugoj deonici i zahvaljujući seriji 6:0 otišli na odmor sa devet poena prednosti - 40:31.

U drugom poluvremenu Španci su ubedljivom igrom samo povećavali zaostatak nemoćne Gruzije. Ubacili su 31 poen u trećoj četvrtini, a poslednja je bila formalnost.

Samo se Usman Garuba nije upisao među strelce u pobedničkoj ekipi, a najefikasniji je bio Vili Ernangomez sa 14 postignutih poena. Gruziju je predvodio Andronikašvili sa 16 poena.

Rudi Fernandez je protiv Gruzije odigrao 240. meč u dresu nacionalnog tima, pa je pretekao Huana San Epifenija i ispred njega je samo Huan Karlos Navaro sa 253 utakmice za Španiju.

Španci su upisali drugu ubedljivu pobedu na turniru, dok Gruzija posle dve utakmice još uvek ne zna za pobedu na Evropskom prvenstvu.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво