Читај ми!

Ђоковић креће против мало познатог Боливијца, а онда следе Рубљов, Зверев…

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић на старту олимпијског турнира у Токију играће против Уга Делијена из Боливије, одлучено је жребом. Њихов дуел биће последњи, четврти на програму централног терена Аријаке у суботу, 24. јула. Дуел почиње око 10.00. Директан пренос је на програмима РТС-а.

Новаков први ривал Делијен тренутно заузима 139. место на АТП листи. Ђоковићев меч требало би да почне око 10 сати по нашем времену.

Новак се до сада није састајао са 28-годишњим Боливијцом. Победник њиховог дуела ићи ће на бољег из окршаја Немца Јана Ленарда Штруфа и Бразилца Тијага Монтеира.

На Ђоковићевом путу према толико жељеној златној медаљи потенцијални ривали у четвртфиналу и полуфиналу су Рус Андреј Рубљов и Немац Александар Зверев. 

У другој половини жреба су Рус Данил Медведев и Грк Стафанос Циципас, са којима би Новак могао да се састане тек у финалу.

Нина Стојановић против Нао Хибино игра од 4.00, јер отвара програм на терену број четири.

Дуел Миомира Кецмановића и Камила Мајхшака почеће око 7 сати и биће трећи на терену 7, док ће Александра Крунић и Нина Стојановић у дублу играти око 10 сати против кинеског тандема Џаксуан Јанг - Јифран Ксу.