Читај ми!

Почеле пријаве за 36. Београдски маратон

Пријаве за 36. Београдски маратон отворене су у среду, тако да сви заинтересовани такмичари могу да се пријаве за највећу спортску манифестацију у Београду.

Путем сајта Београдског маратона bgmarathon.org биће омогућене пријаве за наредни маратон, који ће бити одржан у недељу 23. априла наредне године.

"Промотивна цена котизације за учешће на 36. Београдском маратону важиће до 15. фебруара 2023. године у износу од 2.990 динара (25 евра за стране држављане). У учесничком пакету, очекује вас стартни број са чипом, функционална мајица, медаља на циљу, окрепа на стази, здравствено обезбеђење на стази и у циљу, гардероба, онлајну резултати и диплома", наводи се у саопштењу и додаје:

"Било да је ваш избор да се опробате на трци од 10 км, да истрчите полумаратон - 21 км или пак планирате да подигнете лествицу и припремите се за маратон - 42 км, сада је прави тренутак да се пријавите и обезбедите себи учешће по промотивној цени, на спектакуларном почетку тркачке сезоне", стоји у саопштењу Београдског маратона.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво