Читај ми!

Отворене пријаве за Женску трку на Ади Циганлији

Пријаве за "ДМ Женску трку", која ће бити одржана 2. октобра на Ади Циганлији, званично су отворене, саопштено је из "Београдског маратона". Све заинтересоване жене могу се пријавти преко сајта Београдског маратона www.bgdmarathon.org/dm-zenska-trka.aspx.

Трка дуга 7.700 метара биће одржана се на кружној стази око Савског језера, а почеће у 10 часова. Старт и циљ ће бити код Округлог купатила.

"Овај спортски догађај има за циљ промоцију значаја физичке активности, посебно трчања и ходања за здравље женске популације као примарне превенције, али и добро дружење, јачање женске солидарности кроз активизам, подршку и мотивацију. Уз то, овогодишњи слоган трке поручује женама да уз мало воље могу да побеђују сопствене животне рекорде", наводи се у саопштењу Београдског маратона.

Организатори су позвали да се што више жена пријави за ову трку.

"Све учеснице "ДМ Женске трке" које се пријаве путем сајта Београдског маратона, добиће тркачки пакет, званичну мајицу трке, као и поклоне насловног спонзора дм, а након пређених 7,7 км на циљу их очекују медаље и освежење", додаје се у саопштењу.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара