Читај ми!

Бугарин који је напао Оливеру Јевтић: Жао ми је, није било намерно

Бугарин Бојан Вачев, који је на трци у Софији гурнуо Оливеру Јевтић и повредио је, огласио се саопштењем у којем тврди да није намерно угрозио српску атлетичарку.

"Судар није био намеран, нисам имао себичне намере. Не познајем Оливеру Јевтић и желим овим путем да јој понудим своје искрено извињење, као и члановима њене породице, за све нанете повреде које су је спречиле да заврши трку. Сумње јавности да сам то урадио из финансијских разлога, а мотивисан од неке треће стране, апсолутно су нетачне и пореметиле су ме", навео је Вачев.

Још истиче да, читајући бројне поруке које су му упућене на друштвеним мрежама, не верује да је заслужио толики излив гнева.

"Жао ми је због несрећног догађаја, зато бих желео да се ставите на моје место бар на секунд и схватите да је адреналин и у комбинацији са временским приликама и недостатком професионалног искуства учинио своје. Све је то допринело овом несрећном догађају на старту трке који је довео до инцидента, а чијих сам размера постао свестан тек дуго после трке."

"Зато се надам да ће организатори Софијског маратона у будућности узети у обзир разлику између професионалаца и нас аматера и поделити нас, дајући нама неискуснијима предност на старту трке. Оливери желим брз опоравак, а њој и свима осталима мирне трке у будућности", закључује Вачев.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво