Ивана Шпановић поново лети

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић на атлетском митингу у скоку удаљ одржаном на стадиону "Карађорђе" скочила најбољи скок од 6,80 метара. Такмичење контролног типа одржано је уз учешће десетак такмичара и тамичарки и без присуства публике.

Наша најбоља аткетичарка Ивана Шпановић успешно се вратила на такмичарску стазу после дуге паузе и успешно је обавила скокове у свих шест серија.

Тренер наше најбоље атлетичарке Горан Обрадовић није крио задовољство због приказане форме коју је Шпановићева покушавала да одржи и у отежаним условима током вишемесечне паузе због пандемије вируса.

„Срећни смо и задовољни. Ивана је данас одрадила одлично тренинг - такмичење и више смо него задовољни с резултатом 6,80 метара за отварање сезоне. Било је неопходно да имамо сазнање у којој се форми Ивана тренутно налази и ово је одличан показатељ да смо на добром путу да такмичења Дијамантске лиге дочекамо спремни и на нивоу од 7 метара што ће и бити једини циљ за ову сезону." рекао је тренер Обрадовић.

Ово припремно такмичење у Новом Саду у организацији АК Војводина и Атлетског савеза је практично и отворило овогодишњу атлетску сезону.

После дуге паузе очекује се да ће се митинзи Дијамантске лиге одржати у августу и септембру а наша атлетичарка ће на њима покушати да достигне границу од седам метара.
 

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво