Шпановић: У Токију зенит моје каријере, бићу спремна

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић изјавила је да ће Олимпијске игре у Токију да буду зенит њене каријере и да ће учинити све да буде спремна за "напад на злато". Њој ће Игре у Токију бити четврте у каријери, а на претходним у Рију освојила је бронзану медаљу.

Шпановићева, која је због повреде пропустила Светско првенство у Дохи, истиче да је тренутно потпуно здрава и да су припреме за Токио већ почеле.

"Повреда је прошла, а пре свега сам се одморила. Већ трећу недељу тренирам, немам никакав бол и врло сам оптимистична и срећна што сам назад на стази. Припреме за Токио су почеле, одбројавали смо 365 дана до квалификација у скоку у даљ, ми смо апсолутно и једино на то фокусирани, у принципу то би требало можда да буде зенит моје каријере и свега оног што сам радила претходних 20 година", рекла је Шпановићева Тањугу.

Она је додала да је срећна бог свега што долази и да је најбитније да сачува здравље.
"Свако у тиму зна свој део посла, сви имамо исти циљ апсолутно и урадићемо све што треба да се ја на том такмичењу појавим максимално спремна. Мотивације никад не мањка, тако да се радујем".

До Игара у Токију остало је још скоро девет месеци, а Шпановићева ће до тада бранити једно злато.

"Имаћемо дворанско Светско првенство у Кини, у марту, браним титулу, после тога још пар митинга Дијамантске лиге и онда оно главно - Токио", поручила је 29-годишња Шпановићева.

Њој ће Игре у Токију бити четврте у каријери, а на претходним у Рију освојила је бронзану медаљу.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 31. окт 2019, 14:44) - grobar68 [нерегистровани]

napred

Napred Ivana! Boze zdravlja, do novih medalja i zlata u Tokiju! SRETNO!!!!!!!!

(четвртак, 31. окт 2019, 13:41) - obožavaoc [нерегистровани]

kraljica

Pu Pu da ne ureknemo.I da ce Bog.