Ивана Шпановић се враћа тренинзима

Најбоља српска атлетицарка Ивана Шпановић успешно је залечила повреду, због које је била спречена да наступи на недавном Светско првенству у атлетици у Дохи и од данас почиње са тренинзима.

Сам процес опоравка трајао је месец и по дана, а Шпановићева је недавно добила и зелено светло од свог медицинског тима на целу са доктором Јованом Ђуровићем за повратак тренинзима.

Шпановић је симболично одабрала да се врати на стазу дан после завршетка Светског првенства.

Истовремено најбоља српска атлетичарка и њен тренинг партнер, Страхиња Јованчевић најављују почетак акције #trenirajsaivanom, која се ове године одржава у периоду од 7. до 27.октобра.

"Имам прелепе успомене од прошле године када су у овој акцији учествовале само девојке. Жеља нам је била да наставимо са акцијом и новим идејама. Знамо да је у друштву увек лакше тренирати, те је тема овогодишње акције 'Ко је твој најбољи тренинг партнер'. Надам се још једном прелепом дружењу 2. новембра овог пута у Београду", рекала је Шпановић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 07. окт 2019, 14:42) - anonymous [нерегистровани]

Spanovic.

Gde je bila u Doha,svetko prvenstvo, kad se to sve zavrsilo sad je odjednom ozdravila, po meni ne mora da se vrati......