Ивана: Знамо формулу за успех; Страхиња: Још се нисам освестио

Српски атлетичари Ивана Шпановић и Страхиња Јованчевић остварили су велики успех на Европском дворанском првенству у Глазгову. Шпановићева је у женској конкуренцији освојила златну медаљу, док је у мушкој конкуренцији Јованчевић освојио бронзу.

Њих двоје су говорили за РТС и истакли да им, свакоме на посебан начин, много значи врхунски резултат који су забележили.

Шпановићева је навела да јој је фалило оштрине у финалној серији, највише због чињенице да се тек недавно опоравила од тешке повреде, али да са тренером Гораном Обрадовићем зна начин на који се освајају велика одличја, што је посебно важно пред светска такмичења која долазе.

"Не налазимо се први пут у тој ситуацији. Знају се приоритети и сада већ знамо формулу за успех. На сву жељу, срећне околности и све то на шта можемо да рачунамо, можемо још да рачунамо да сам са пуних 29 година неко ко има много искуства. Неко ко има ту смиреност и сталоженост да у најтежим и најизазовнијим тренуцима буде најбоља", рекла је Ивана за РТС.

Страхиња је признао да још није потпуно свестан шта му се дешава.

"Нисам се још освестио - звучи ми нестварно. Тренутно ми је лудница у животу и пресрећан сам због тога. Све време сам веровао у себе, још откад сам ушао у професионалне воде. Имао сам стрпљење и уз неке срећне околности дошла је медаља", додао је Јованчевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар