Читај ми!

Нови Београд и Црвена звезда у финалу ватерполо Купа Србије

Ватерполисти Новог Београда и Црвене звезде финалисти су Купа Србије. Новобеограђани бољи од Партизана 14:9, црвено-бели савладали крагујевачки Раднички 11:10. Финале је на програму у недељу од 20.00 часова, уз директан пренос на РТС-у.

Ватерполисти Новог београда и Црвене звезде у недељу ће играти финални меч у Купу Србије, пошто су у полуфиналним дуелима две екипе изашле као боље из дуела са Партизаном, односно Радничким.

Нови Београд је оправдао улогу фаворита, али је до победе над Партизаном дошао тек у последњој четвртини, коју је вицешампион Европе добио резултатом 6:0.

Црно-бели су били бољи противник током три четвртине, али је уследила права канонада Новобеограђана у последњих осам минута за убедљив тријумф.

И друго полуфинале је донело велику и неизвесну борбу, а Црвена звезда је у последњим минутима сачувала предност коју је имала током целе утакмице и дошла до тријумфа 11:10.

Недељно финале на пливалишту "Милан Гале Мушкатировић" на програму је у 20.00 часова, уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво