Читај ми!

Победе ватерполиста Звезде и Радничког на старту Суперлиге

Ватерполо шампионат Србије, који ове године с разлогом носи епитет једног од најјачих на свету, почео је очекиваним победама тимова који се сматрају фаворитима. Актуелни шампион Раднички надиграо је Земун са 20:8, Црвена звезда је била боља од Војводине са 11:9, а Нови Београд убедљиво тријумфовао против Наиса са 32:1. Меч између Партизана и Шапца је одложен.

Ватерполисти Црвене звезде на старту Суперлиге савладали су Војводину са 11:9 (1:1, 4:2, 4:4, 2:2).

Најефикаснији у победничком табору био је Гаврил Суботић са три гола, док је у редовима Новосађана бољи од осталих био Никола Бурсаћ са пет погодака.

Актуелни шампион Раднички из Крагујевца оправдао је улогу фаворита у дуелу са Земуном и славио на гостовању 20:8 ( 4:2, 6:1, 4:2, 6:3).

Најзаслужнији за тријумф Радничког био је Марко Радуловић са седам голова, док је у редовима Земунаца Александар Тимотијевиц три пута затресао мрежу.

Пролетер је у Лајковцу савладао домаћи Валис са 10:9. Најефикаснији у редовима Зрењанинаца био је Данило Чабрило са три гола.

У првом мечу дана Нови Београд уписао је убедљив тријумф против Наиса са 32:1.

Новобеограђани су у потпуности оправдали улогу великог фаворита, апсолутно су доминирали у базену, пружили су веома ефикасну партију и од првог до последњег минута демонстрирали разлику у класи.

Најбољи срелац био је Ђорђе Вучинић, који је постигао осам голова, а одличну партију пружили су Страхиња Рашовић и Ника Шушиашвили који су по пет пута затресли мрежу.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво