Родитељи деце подржали тренере и играче ВК Партизан

Родитељи деце која тренирају у ВK Партизан, огласили су се писмом у којем дају подршку Удружењу играча и тренера тог клуба у иницијативи за промене.

Пре четири дана тренери и ватерполисти првог тима Партизана напустили су Бањицу због неслагања са актуелном управом на челу са Мирко Брадајићем и Татјаном Ракас и наставили са тренинзима на Kошутњаку, а подршку су добили од родитеља деце која тренирају у најтрофејнијем српском ватерполо клубу.

"Родитељи деце која тренирају у ВK Партизан, тренутно на базену СРЦ Kошутњак, безрезервно подржавају саопштење Удружења играча и тренера ВK Партизан и дају подршку процесу промена које за циљ имају нормализацију услова за тренинг (топла вода на базену), редовне плате за тренере, одржавање Скупштине клуба и избор легитимног руководства", стоји у писму.

Додаје се да "само родитељи и тренери знају колико напора и одрицања је било потребно у претходних 4-5 година да деца остану на правилном путу развоја уз тренере који су све време били уз њих".

"У периоду од 15. септембра 2019. до 18. августа 2020. (11 месеци) дечаци су на Бањици укупно тренирали мање од четири месеца, константно се селећи са базена на базен. И у тим лошим условима тренери су успевали да нађу начин како да наша деца сваки дан буду све боља и боља, да истрају у тешким временима у којима су недељно мењали по 2-3 базена зато што није било услова за тренинг на нашој Бањици."

"Убеђени смо да ће такмичења која су управо почела показати да је Партизанова ватерполо школа најбоља на свету управо захваљујуци тренерима који их тренирају и којима овим путем дајемо апсолутну подршку", закључује се у писму.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво