Селектор Савић: Четвртфинале је најнепријатнија утакмица

Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић изјавио је да је четвртфинале увек најнепријатнија утакмица на турниру, али да верује у свој тим и пласман у полуфинале Европског шампионата.

"Делфини" играју у среду од 17.30 против Шпаније меч четвртфинала ЕП, уз пренос на РТС-у.

"Тако је када играју два тима са титулама. Ми прваци Европе, олимпијски шампиони, они вицешампиони Европе и света. Одличан тим, играју као досадан ватерполо, препун комбинација,налажења решења у тренутку. Велика већина их је у истом клубу што им даје много простора за уигравање. Верујем да смо спремни за утакмицу која је, рекао бих, најнепријатнија на читавом турниру", рекао је Савић за сајт ВСС.

Традиција је на страни Србије, никада није изгубила од Шпаније на Европским првенствима, али зато Шпанци имају три узастопне победе, затим успешнији су на Светским првенствима, тако да је јасно да Србију очекује изузетно тежак посао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво