Савић: Било је грешака, одморићемо пред дуел са Холандијом

Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић, после победе против Румуније 15:7 у другом колу Европског шампионата у Будимпешти, изјавио је да је било грешака.

"Видело се да су играчи уморни, имамо дан за опоравак, за физички тежак дуел са Холандијом. Ако победимо имаћемо три дана да се одморимо и припремимо за следећи меч", рекао је Савић, а преноси сајт ВСС.

Милан Алексић је оценио да у базену није било тако лако, као што се чинило.

"Нисмо у другој четвртини играли како треба. Морамо да се фокусирамо на следеће мечеве. Надам се победи против Холандије и директном пласману у четвртфинале".

Стефан Митровић истиче да екипа још није у свом ритму и да је добро што је тако.

"Доста је било искључења. За ову фазу такмичења је ово сасвим довољно. Холанђани ће бити покретљивији, морамо максимум да дамо. Нема опуштања, све екипе траже озбиљан приступ".

На крају, голман Бранислав Митровић истакао је да, без обзира на резултат, игром не могу да буду потпуно задовољни.

"Имамо неке ствари да поправимо и то ће тренери да се фокусирају. Концентрација са Холандијом је сада најважнија. Генерално кад почне првенство постоји ритам, улазимо у подизање ствари на ниво који је нама потребан", поручио је он.

Ватерполисти Србије у последњем мечу групне фазе у суботу од 20.30 сати играју против Холандије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара