Ватерполисти Партизана се извинили због инцидента

Ватерполисти Партизана Димитрије Ристичевић и Немања Вицо јавно су се извинили што су се после финалне утакмице плеј-офа против Црвене звезде и освајања 27. шампионске титуле фотографисали са увредљивим транспарентом на рачун ривалског клуба и навијача.

Уједно, и ВК Партизан поручује да жали због потеза двојице првотимаца, извињава се свима који су се осетили повређеним и истиче да неспортски гест никако није планиран, него несмотрена случајност.

"Извињавамо се свим спортистима и навијачима СД Црвена звезда, нисмо имали намеру никога да увредимо. Нисмо ни знали шта пише на транспаренту. Током прославе титуле били смо у великој еуфорији. У великој гужви која је настала поред базена, када су нам многи навијачи прилазили са жељом да се сликају трудили смо се да свима изађемо у сусрет и са свима смо се фотографисали. После напорне и стресне утакмице пала нам је концентрација, па кад нам је неко од навијача дао споменути транспарент, нисмо га ни погледали", навео је Ристичевић у писаној изјави.

Према његовим речима, није им ни пало на памет да је на транспаренту исписана увредљива порука.

"Мислили смо да пише нешто везано за Партизан. Тек увече, кад се фотографија проширила друштвеним мрежама, видели смо какву грешку смо направили. Славимо титулу, али не желимо никога да вређамо. У базену смо победили екипу у којој играју многи наши другови, момци с којима смо заједно играли и тренирали што у клубовима, што у репрезентацијама."

Ристичевић је навео да честита ривалима на јаком отпору и додао да не желе да вређају ни њих, нити било ког другог спортисту.

"У складу са традицијом клуба и васпитањем свих играча и тренера Партизана од млађих категорија до првог тима, нама је фер-плеј увек на првом месту, без обзира на то с ким играмо и без обзира на то да ли побеђујемо или губимо", истакао је Ристичевић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара