Читај ми!

Прлаиновић у Звезди

Андрија Прлаиновић ватерполо каријеру наставиће у Црвеној звезди, ексклузивно сазнаје РТС. Наш репрезентативац потписао је са овим клубом једногодишњи уговор.

Како ексклузивно сазнаје РТС, Андрија Прлаиновић нови је играч ватерполо клуба Црвена звезда. Он је потписао уговор на једну годину, уз могућност продужења сарадње на још толико.

Разлог повратка нашег репрезентативца из Италије је одлука власника Про Река да обустави улагање у овај клуб. Иначе, Прлаиновић је пет сезона провео у ватерполо клубу Партизан, са којим је освојио и лигу шампиона.

"Драго ми је што се враћам кући у Београд. Поклопиле су се моје и амбиције клуба. Жеља нам је да наредне сезоне нападнемо домаће трофеје и да урадимо што више у Европи", рекао је Прлаиновић Танјугу.

Најбољи стрелац олимпијског турнира у Лондону каријеру је почео у Јадрану из Херцег Новог, затим се 2006. године преселио у Партизан, а прошле године био је члан италијанског Про Река.

Долазак једног од најбољих светских ватерполиста међу црвено-беле сигурно није прво велико појачање клуба, јер су веома близу потписивања уговора још двојица српских репрезентативаца - Никола Рађен и Душко Пијетловић, као и некадашњи голман Србије, тренутно чувар мреже Црне Горе Денис Шефик.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара