Читај ми!

Девојке осећају притисак

Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић рекао је након победе од 3:0 у баражу за четвртфинале против Румуније да играчице и даље осећају притисак.

"Почетак за нас био проблематичан због притиска које су имале одбојкашице. Касније је било боље. Румунија је правила мало грешака на почетку сусрета, а Србија је имала много блокова у другом и трећем сету. Моје одбојкашице су видно поправиле расположење и с оптимизмом очекујемо меч против Пољске", казао је Терзић.

Он очекује да ће Пољска сутра увече бити на високом нивоу, као што је то чинила током читаве ове сезоне.

"Девојке сутра заслужују максималну подршку публике, јер ће то бити важан меч за нас. Пољска је јака екипа. На последња четири првенства освојила је три медаље, од којих су две биле златне. Верујем да можемо победити", рекао је Терзић. 

Капитен репрезентације Србије Јелена Николић рекла је да очекује бољу игру у наредном периоду.

"После утакмице са Немачком није лако играти без обзира на то која екипа је у питању. Нисмо добро стартовале, било је нервозе у нашој игри, али је после све дошло на своје. Надам се да ће у наредном периоду наша игра бити на вишем нивоу", казала је Јелена Николић.

Селектор Румуније Дарко Закоч је дуго година био најбољи тренер у Србији.

"Цео меч са Србијом сам доживео веома тешко. Осећања су ми била помешана јер сам играо против своје земље и многих својих играчица, али посао тренера је понекад суров", рекао је Закоч.

Србија у четвртфиналу игра против Пољске од 20.00 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи