Читај ми!

Одбојкашице Србије путују у Холандију на СП

Женска одбојкашка репрезентација Србије путују у Арнем где ће играти на Светском првенству, које ће бити одржано од 23. септембра до 15. октобра у Холандији и Пољској.

Утакмице Светског првенства биће одигране у холандским градовима Арнем, Ротердам и Апелдорн, као и у пољским Гљивицама и Гдањску.

Наша селекција ће играти у групи Ц са САД, Немачком, Бугарском, Канадом и Казахстаном. Србија ће прва два меча у групи против Канаде и Бугарске одиграти у Арнему, а преостала три у Лођу против Немачке, Казахстана и САД. Србија ће први ривал бити Канада у недељу од 20 сати.

У А групи у Арнему ће играти Холандија, Италија, Белгија, Порторико, Камерун и Кенија, док Б групу чине Пољска, Турска, Доминиканска Република¸Кореја, Тајланд и Хрватска. У Д групи су Бразил, Кина, Јапан, Колумбија, Аргентина и Чешка.

Пласман у фазу избориће по четири репрезентације из све четири групе, које ће бити сврстане у две групе са по осам селекција. Пласман у четвртфинале СП избориће по четири најбоље селекције из група.

Четвртфиналне утакмице, као и полуфинала биће одиграна у Гљивицама и Апелдорну. Финале и меч за треће место ће бити одиграни у Апелдорну.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво