Одбојкаши Војводине надиграли Партизан и освојили Суперкуп

Одбојкаши Војводине савладали су Партизан у Суперкупу Србије са 3:1 по сетовима 25:19, 23:25, 25:22, 25:17. ово је Новосађанима трећи трофеј Суперкупа.

Фантастична одбојкашка представа у Новом Саду. Војводина и Партизан одиграли су меч у коме су љубитељи одбојке могли да уживају. Сјајни потези, „немогуће" лопте, преокрети - све смо то видели вечерас у Новом Саду. До титуле Суперкупа Србије могла је само једна екипа. Више снаге имала је екипа Војводине и освојила је трофеј.

Одбојкаши Војводине боље су ушлу у овај дуел. Имали су константну предност која је средином сета износила 17:10. Црно-бели су успели да ухвате прикључак и приђу на само један поен заостатка 19:18. Ипак одбојкаши Војводине имали су више концентрације у финишу сета и противнику су дозволили да освоји само један поен до краја - 25:19.

Велика борба у другом сету. Резултатска клацкалица је трајала све до финиша сета, када је Партизан успео да, после 16:16, направи серију од четири поена. Војводина је смањила на поен заостатка, али црно-бели користе другу сет лопту - 25:23.

Настављено је са беспоштедном борбом и у трећем сету. Екипе су се смењивале у вођству, али ниједна није успела да стекне осетнију предност. Овог пута у финишу сета више концентрације је имала Војводина која осваја три везане сет лопте, користи другу - 25:22.

Слична слика и у четвртом сету. Понов су се екипе смењивале у вођству све до средине сета. Када Војводина везује неколико поена и долази до четири поена предности 16:12, потом и до плус шест 19:13.

Новосађани рутински приводе сет и меч крају - 25:17 у четвртом сету.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво