Одбојкашки савез одговорио Радничком

Одбојкашки савез Србије огласио се саопштењем на најаву ЖОК Раднички из Београда да ће се жалити редовном Суду јер им је прекидом првенства ускраћена могућност да се пласирају у елитни ранг такмичења. Наглашава се да је ОСС „донео једину могућу, и најкориснију одлуку у општем интересу српске одбојке о завршетку одбојкашких такмичења у овој сезони".

"ОС С током ванредног стања због пандемије вируса корона, свакодневно комуницира са Европском одбојкашком конфедерацијом (ЦЕВ) и Светском одбојкашком федерацијом (ФИВБ), као и са представницима српске одбојкашке породице: Удружењем клубова првих лига, републичких лига, Удружењем тренера Србије и одбојкашких судија, чији су представници и чланови Извршног одбора ОСС, који је донео једину могућу, и најкориснију одлуку у општем интересу српске одбојке о завршетку одбојкашких такмичења у овој сезони", наводи се у саопштењу.

Како се истиче, интереси клубова се остварују преко њихових удружења, па неистине изнете у саопштењу ОК Раднички Београд са вокабуларом увезеним из других области друштва, одбојкаши и не разумеју.

"Захваљујемо се одбојкашким клубовима Црвена звезда, Партизан, Војводина НС семе из Новог Сада, Визура, Железничар из Лајковца и многим другим клубовима, а посебно Јединству из Старе Пазове и Спартаку из Љига на подршци мерама Одбојкашког савеза Србије", поручују из ОС С.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво