Подрашчанин: Инат и заједништво, за нашу прелепу земљу можемо све

Средњи блокер одбојкашке репрезентације Србије Марко Подрашчанин након освојеног злата на ЕП у Паризу изјавио је да су у кључним моментима прорадили инат и заједништво, који су Србију водили до победе.

"Од прве утакмице и Немачке смо веровали у себе и знали да ако играмо добро и из меча у меч подижемо форму, можемо до краја. Потајно смо се надали злату, нисмо почели добро финални меч, али касније смо почели да боље серврамо, појачали одбтрану и све је дошло на место", први су утисци Подрашчанина након меча.

"Након невероватног полуфинала против Француске и овог финала, заслужено смо освојили злато и после осам година се вратили на трон. Хвала свима који су били у нас, овде у Паризу, кући у Србији и свим српским околним земљама", рекао је Марко.

Средњи блокер је додао да је Србија поново показала карактер, да је прорадило српско заједништо и инат. 

"Ми смо сами веровали и показало се још једном и против Пољака пред 65 хиљада њихових навијача, против Италијана прошле године у Торину и против Француза овде пред њиховим навијачима. Прорадило је заједништво, прорадио је инат и када играмо овако за нашу прелепу земљу, можемо све", закључио је Подрашчанин.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 30. сеп 2019, 02:53) - anonymous [нерегистровани]

Bravo,bravo

Tako se igra za nacionalni dres.

(понедељак, 30. сеп 2019, 00:52) - anonymous [нерегистровани]

Браво Марко

Браво Марко! Ето, некада и инат може имати позитиван ефекат. Теби и осталим другарима велико хвала за причињену нам радост! Пуно здравља и среће за будућност!

(недеља, 29. сеп 2019, 21:35) - Ilija [нерегистровани]

To je to,,,

Bravo za naše zlatne momke, posle devojaka evo i njih, svi mi Srbi koji živimo u Sloveniji, sa nestrpljenjem smo čekali da osvetimo naše košašarkaše. Bravo, bravo,,