Нове муке српских одбојкаша у Белгији

Одбојкаши Србије имали су у 9 ујутру једини тренинг у дворани у којој ће играти прву утакмицу Европског првенства у Белгији против Немачке. Уобичајено је да добију термин у време одигравања меча.

"У име екипе сам се пожалио на термин тренинга који имамо данас. То је дан пред утакмицу, а то је од 9 ујутру. Мислим да то није прикладно за екипу која игра сутра против Немачке један важан и одлучујући меч", истакао је Слободан Бошкан, тим менаџер репрезентације. 

Након протеста Бошкана Србија ће од петка имати велики аутобус као и све остале репрезентације, јер је организатор само нашој селекцији по доласку у Брисел послао мали аутобус, који није имао довољно места за пртљаг.  

"Немамо много избора. Дали су нам јутарњи термин, није баш уобичајено, али шта ћемо. Урадили смо максимално колико је могуће у овој ситуацији. Ја се надам да ће то бити довољно за то што нас очекује сутра", рекао је Марко Ивовић.

Немачка је вицешампион Европе. На прошлом првенству у полуфиналу је победила Србију са 3:2. 

"То је један озбиљан тим који годинама показује да игра на јаком нивоу, поготово на великим такмичењима. Имају изузетно квалитетне играче, што као појединце, што као тим имају јако квалитетан састав", сматра капитен Србије Немања Петрић.

"Српски тим је невероватан тим, који има велику шансу да дође до финала овог турнира. Неки играчи су вансеријски", рекао је селектор Немачке, иначе Италијан Андреа Ђани.

Одбојкашку репрезентацију посетила је амбасадорка Србије у Белгији Марина Јовићевић и пожелела им је успех на такмичењу.  

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 13. сеп 2019, 08:16) - Nenad [нерегистровани]

Nije slučajno.

Pogledajte prezime čoveka koji ovo sve organizuje. Zanimljivo. A naši žalbu ne treba da šalju organizatoru, već direktno Odbojkaškoj Organizaciji.

(петак, 13. сеп 2019, 07:50) - anonymous [нерегистровани]

Samo tako

Nastavite tim tempom pa cete se uveriti iz prve ruke kako funkcionise srpski inat kad je nepravda ocigledna..

(четвртак, 12. сеп 2019, 20:17) - Izvinte Nemci [нерегистровани]

Неки играчи су вансеријски

Хвала вам на оваквом мотивационом коментару господине Ђани али потрудите се ви да мотивишете своје играче да не би сутра доживели дебакл. ;)