Нове муке српских одбојкаша у Белгији

Одбојкаши Србије имали су у 9 ујутру једини тренинг у дворани у којој ће играти прву утакмицу Европског првенства у Белгији против Немачке. Уобичајено је да добију термин у време одигравања меча.

"У име екипе сам се пожалио на термин тренинга који имамо данас. То је дан пред утакмицу, а то је од 9 ујутру. Мислим да то није прикладно за екипу која игра сутра против Немачке један важан и одлучујући меч", истакао је Слободан Бошкан, тим менаџер репрезентације. 

Након протеста Бошкана Србија ће од петка имати велики аутобус као и све остале репрезентације, јер је организатор само нашој селекцији по доласку у Брисел послао мали аутобус, који није имао довољно места за пртљаг.  

"Немамо много избора. Дали су нам јутарњи термин, није баш уобичајено, али шта ћемо. Урадили смо максимално колико је могуће у овој ситуацији. Ја се надам да ће то бити довољно за то што нас очекује сутра", рекао је Марко Ивовић.

Немачка је вицешампион Европе. На прошлом првенству у полуфиналу је победила Србију са 3:2. 

"То је један озбиљан тим који годинама показује да игра на јаком нивоу, поготово на великим такмичењима. Имају изузетно квалитетне играче, што као појединце, што као тим имају јако квалитетан састав", сматра капитен Србије Немања Петрић.

"Српски тим је невероватан тим, који има велику шансу да дође до финала овог турнира. Неки играчи су вансеријски", рекао је селектор Немачке, иначе Италијан Андреа Ђани.

Одбојкашку репрезентацију посетила је амбасадорка Србије у Белгији Марина Јовићевић и пожелела им је успех на такмичењу.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво