Обојкашице против Финкиња почињу одбрану европског трона

Женска одбојкашка репрезентација Србије у петак започиње одбрану титуле на Европском првенству утакмицом против репрезентације Финске. Директан пренос дуела пратите на Првом програму РТС-а од 16 часова.

Светске и европске шампионке играће у групи А у Анкари, а поред Финске ривали ће им бити још Бугарска, Француска, Грчка и Турска.

Тим селектора Зорана Терзића, који ће кренути у одбрану шампионске титуле освојене пре две године на Европском првенству у Азербејџану и Грузији, чине техничари Маја Огњеновић и Слађана Мирковић, коректори Ана Бјелица и Тијана Бошковић, либера Силвија Поповић и Теодора Пушић, средњаци Стефана Вељковић, Маја Алексић и Мина Поповић, примачи Бранкица Михајловић, Јелена Благојевић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић и Катарина Лазовић.

Србија ће први меч одиграти у петак против Финске од 16 сати (РТС1), а два дана касније одмериће снаге са Бугарском у истом термину.

Трећа утакмица групне фазе очекује их у понедељак 26. августа против Француске, док ће у среду снаге одмерити са Грчком.

Последњу утакмицу у групи, српске одбојкашице одиграће 29. августа против домаћина Турске.

Европско првенство одржава се од 23. августа до 8. септембра у Турској, Пољској, Мађарској и Словачкој.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 30. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво