Бразилци стижу у Србију

Одбојкаши Србије завршили су турнеју по Латинској Америци и Француској са две победе и 4 пораза. Наредна три викенда у Светској лиги, провешће у нашој земљи. а већ 4. јула угостиће Бразилце.

Лион су изабраници тренера Игора Колаковића напустили са максималном победом над Француском (25:20, 33:31, 25:19). Сада се треба спремити за најквалитетнијег ривала - селекцију Бразила.

Трећег викенда Светске лиге по две победе постигле су само селекције Кубе, Кине, Сједињених Америчких Држава и Бразила. Од 16 селекција које учествују у 19. издању Светске лиге само шест ће играти на финалном турниру у Рио де Жанеиру. Сигуран учесник је Бразил као организатор, четири места резервисана су за победнике група, а специјалну позивницу Светске одбојкашке федерације (Фивб) добиће најбоља другопласирана репрезентација.

Резултати 5. и 6. кола - група А: Француска-Србија 3:1, 0:3, Венецуела-Бразил 1:3, 1:3. Табела: Бразил 11, Француска 10, Србија 8, Венецуела 7.

Група Б: Италија-Русија 3:1, 1:3, Куба-Кореја 3:1, 3:0. Табела: Русија 11, Италија 10, Куба 9, Кореја 6.

Група Ц: Шпанија-Бугарска 3:1, 2:3, САД-Финска 3:1, 3:1. Табела: САД 11, Бугарска 10, Шпанија 9, Финска 6.

Група Д: Кина-Египат 3:1, 3:0, Јапан-Пољска 0:3, 3:2. Табела: Кина 10, Пољска 9, Египат 9, Јапан 8.

Повезане вести:

Почиње продаја карата за мечеве са Бразилом

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво