Дочек за шампионке света испред Старог двора

Свечани дочек женске одбојкашке репрезентације, која је постала светски првак победом у финалу над репрезентацијом Италије у Јокохами, биће организован вечерас у 18 часова испред Старог двора.

Музички програм ће почети у 18 часова, када се очекује долазак српских репрезентативки, а излазак светских шампионки на чувени балкон Скупштине града биће око 19 часова, најавио је председник градске скупштине Никола Никодијевић.

Одбојкашице Србије, које су на Светском првенству освојиле златну медаљу, допутовале су синоћ из Јапана у Београд. Кажу да им је наредни циљ да исти успех понове за две године на Олимпијским играма. На Аеродрому "Никола Тесла" дочекали су их породице и навијачи.

Девојке које су нас одушевљавале сјајним партијама у претходних двадесетак дана допутовале су у земљу уморне, али са широким осмехом на лицу. А за то и те како имају разлог. После победе над Италијом у финалу, Србији су донеле прву светску златну медаљу у одбојци.

Остаће овај успех уписан у историји српског спорта као један од највећих. Јапан је далеко, и недостајали су навијачи да се прослави на терену, али ће се славити у Београду. Шампионке света на онај чувени балкон излазе у понедељак у 18 часова. Не пропустите прилику да им честитате.

Свечани дочек "златних одбојкашица" организују Одбојкашки савез Србије и Град Београд. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво