Грбић: Надам се да ће ово бити добра лекција

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је да данашњи убедљив пораз од Белгије мора да буде добра лекција његовој екипи.

"Имамо већи квалитет од Белгије, али ако не покажемо квалитет, джабе је шта мислимо и шта рејтинг говори. Ако не покажемо квалитет, ризикујемо да ћемо изгубити и од Канаде. Надам се да ће ово бити добра лекција", рекао је Грбић после утакмице у Новом Саду.

Србија је убедљиво са 3:0 у сетовима изгубила од Белгије, у другом колу Групе Б првог викенда Светске лиге.

"Ово се није десило први пут. Приступ и агресивност нису били на нивоу. Морао бих да бирам речи па да кажем приступ јер би изгледало као да смо потценили противника. Није било агресивности", казао је Грбић.

Репрезентативац Србије Немања Петрић рекао је да његова екипа мора да има прави приступ.

"Овако хладан туш нисмо очекивали. Чекали смо да промене ритам. Подбацили смо у сервису и пријему и било је веома тешко играти", рекао је Петрић.

Српски одбојкаши ће у следећој утакмици играти против Канаде, у недељу од 19.00 такође у Новом Саду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи