Још једна убедљива победа српских одбојкаша

Одбојкашка репрезентација Србије победила је у Загребу Швајцарску са 3:0, по сетовима 25:15, 25:18, 25:18, у трећем колу Групе Е друге рунде квалификација за Светско првенство.

Србији је ово трећа победа без изгубљеног сета, а пре тога је победила Белорусију и Данску.

"Орловима" сада требају још две победе да би се пласирали на Светско првенсто. Србија у суботу игра против Норвешке, а у недељу против домаћина овог квалификационог турнира Хрватске.

Селектор Никола Грбић рекао је после утакмице да екипа не сме себи да дозволи да у питање доводи било који сет.

"Ја се само надам да сутра неће бити као против Данске. Имали смо мали разговор и скренуо сам пажњу играчима да не смемо себи да дозволимо да доводимо у питање било који сет, пре свега због имена и реномеа које ми имамо. Ово мислим без потцењивања било кога", рекао је Грбић за сајт савеза.

Србија против Норвешке игра у суботу од 15.00.

"Кад имамо правилан и концентрисан приступ као што смо имали вечерас, онда сетови трају толико. Једноставно, то је оно што ја желим. Знам да је напорно, знам да је тешко, али ако желимо да подигнемо лествицу наших перформанси, мислим да је једини прави приступ да се вежба на терену. Надам се да ће сутра против Норвешке бити исти приступ као и данас", рекао је Грбић.

број коментара 0 Пошаљи коментар