Атанасијевић: На победу против Бразила

Бразил је допутовао у Србију у најјачем саставу, али то свакако неће уплашити одбојкаше Србије, који желе победе у Новом Саду и Београду.

Коректор одбојкашке репрезентације Србије Александар Атанасијевић рекао је да су резултати националне селекције после прва два викенда Светске лиге задовољавајући и додао да екипа у предстојећа два меча против Бразила иде на победе.

"Видимо колико Бразилу значи да нас победи... Они су допутовали у најјачем саставу, што сигурно показује колико нас поштују, јер у нама вероватно виде највећег конкурента за прво место у групи. Много би нам значило да трибине буду испуњене, јер без навијача немамо шта да тражимо против једне од најбољих екипа на свету. Наш циљ су две победе против Бразила и ми идемо по њих", рекао је Атанасијевић, а преноси Одбојкашки савез Србије.

Србија је у прва два викенда Светске лиге освојила пет бодова, пошто је забележила победу и освојила два сета у другом мечи против Италије, као и два сета против Бразила на почетку такмичења у Бело Хоризонтеу.

"Још увек је рано сумирати утиске, јер нам је остало четири викенда до фајнал-сикса у Бразилу... Најважније нам је да се нађемо тамо, небитно с које позиције у групи. Повољна ствар је што смо у групи од четири екипе у којој три иде даље. Можемо да будемо задовољни што смо победили Италију у првом мечу и што смо освојили још бод у другом, као и бод против Бразила", оценио је Атанасијевић.

Србија ће сутра у Новом Саду у првој утакмици трећег викенда Групе А Светске лиге дочетаки Бразил од 20.10, док је друга утакмица на програму у недељу у београдској хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара