Читај ми!

Одбојкаши Звезде освојили Суперкуп

Одбојкаши Црвене звезде, актуелни прваци и победници Купа Србије, освојили су четврти пут узатопно Супер Куп Србије. Звезда је у Краљеву, савладала домаћу Рибницу, финалисту Купа Србије, са 3:0, по сетовима 25:17, 25:18 и 25:17, после 77 минута игре.

Александар Боричић, председник ОСС, предао је, Максиму Буцуљевићу, капитену Црвене звезда, пехар намењен победнику Супер Купа Србије 2014.

Одбојкаши Звезде, актуелни прваци и победници Купа Србије, тако су четврти пут узатопно освојили Супер Куп Србије.

Најефикаснији у победничкој екипи били су Стоиловић Филип са 17 и Александар Гмитровић са 14 поена, док је у редовима Рибнице бољи од осталих био Стефан Окосановић са 12 поена.

Утакмица је играна по правилима која ће се од ове сезоне примењивати у Супер лиги, па ће током прва четири сета бити само један технички тајм-аут после 12. поена и утакмице ће се играти са пет лопти, уместо са три, како се играло у претходним сезонама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво